Voegen

Professionele voegwerk behandeling voor bescherming

Het voegwerk in de muur is na verloop van tijd versleten of zwaar vervuild. Niet aan te doen, dit hoort nu eenmaal bij een buitenmuur. Door de regen en wind zal er steeds meer vuil ontstaan op het voegwerk. Dit is uiteraard geen goede ontwikkeling. Het is dan ook van belang dat u het voegwerk goed blijft onderhouden. Door er op tijd bij te zijn kunt u de grootste schade, zoals lekkage, voorkomen. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen. We bekijken samen wat de manier is die het beste aansluit bij uw voegen en vervolgens gaan we aan het werk om het voegwerk weer in topconditie te krijgen.

Voorkom schade door juist onderhoud van voegwerken

We doen altijd ons best om de manier te kiezen die aansluit bij het voegwerk van uw woning. Wat u in ieder geval wel zeker weet is dat wij altijd heel precies en ervaren te werk gaan. Met onze ruim 20 jaar ervaring weten we precies wat we doen en welke behandeling het beste bij uw situatie past. Ieder voegwerk heeft weer andere vereisten en we gaan enkel voor het beste resultaat. Van tevoren nemen we daarom door welke behandeling we gaan toepassen. Met het oog op de lange termijn zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van het resultaat.

Voegwerk onderhoud uitbesteden aan specialisten

Waarschijnlijk staat het onderhoud van voegwerken niet bovenaan uw huishoudlijstje, maar het is wel een heel belangrijke taak. We hebben ons daarom onder andere gespecialiseerd in de verschillende soorten voegwerken. Zo kunnen we knip- en snijvoegen onder handen nemen. Wat is het verschil? Het zijn allebei voegsoorten die vaak bij monumentale gevels worden gebruikt. De knip- en snijvoeg worden met een speciale mortel gezet en uitgesneden met een facetrand. De knipvoeg zit buiten het zichtvlak van de steen die gebruikt wordt. Bij de snijvoeg is deze gelijk met de steen. De kans is groot dat bij uw oude woning een van deze soort voegen is gebruikt. Wilt u graag de voegwerken laten reinigen of onderhouden? Neem contact op en een van onze specialisten vertelt u graag alles over de mogelijkheden!

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren.

Actief in diverse branches

Wij zijn actief in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaak, stukadoors branches etc.

Diverse gerenommeerde klanten

Wij hebben diverse gerenommeerde hotels en restaurants, zoals Van der Valk, Hotel L’Europe en anderen als klant.Geheel vrijblijvend


Advies + offerte

Overweegt u gebruik te maken van een van onze diensten?
Aarzel niet en maak gebruik van de vrijblijvende indicatie van kosten.

Offerte aanvragen
Call Now Button