De schoonmaak van uw hotel is belangrijk…

De schoonmaak van uw hotel is een belangrijk onderdeel van de gastvrijheid. Dat geldt voor de algemene ruimtes als receptie, lounge en toiletten, maar zeker voor de hotelkamers. U wilt uw gasten een onvergetelijke hotelbeleving geven in een schone en verzorgde omgeving. DCA Dienstverlening is uw professionele partner in hotel schoonmaak. Zo leveren wij onder andere diensten aan gerenommeerde hotels als Van der Valk en Hotel l’Europe. Wij hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Daarom is uw hotel schoonmaak bij ons in vertrouwde handen.

Professionele hotel schoonmaak met oog voor gastvrijheid

Onze hotel schoonmaak gebeurt altijd met het oog op de gasten. Een goede service én een uitstekende kwaliteit staan bij ons dan ook beide op de eerste plaats. Onze medewerkers werken deskundig en efficiënt met een vriendelijke en gastvrije houding naar uw hotelgasten. De beleving en het comfort van de gasten staan hierbij centraal. Samen zorgen we voor een schone en gastvrije omgeving, waar hotelgasten zich meer dan welkom voelen.

Schoonmaak in overleg

DCA Dienstverlening zorgt voor hotel schoonmaak op maat. Wij stemmen ons schoonmaakplan volledig af op uw wensen. Zo bespreken we met u welke ruimtes elke dag schoongemaakt moeten worden en welke ruimtes minder prioriteit hebben. Daarbij overleggen we ook wanneer onze medewerkers het beste voor u aan het werk kunnen en wat uw specifieke verwachtingen zijn. Op die manier stellen we samen met u een schoonmaakplan op maat op, zodat we snel en doelgericht voor u aan de slag kunnen.

Over onze schoonmaakspecialisten

Onze schoonmaakspecialisten werken nauwkeurig met oog voor de kleinste hygiëne details. Daarbij hebben zij een flexibele werkhouding. Het werken op onregelmatige tijden is voor ons geen probleem. Zo kunnen wij onze werkzaamheden perfect afstemmen op uw wensen en mogelijkheden. Naast de schoonmaak van uw hotel kunt u DCA Dienstverlening ook inschakelen voor andere facilitaire diensten, zoals gevelreiniging en glasbewassing. Neem hiervoor contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor uw hotel kunnen betekenen.

Milieuvriendelijke hotel schoonmaak

Wij vinden het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten bij ons schoonmaakwerk. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en apparatuur. Zo draagt DCA Dienstverlening bij aan een duurzame werkwijze. Ook wat betreft ons afval zijn we milieubewust. We zorgen dat dit zoveel mogelijk gescheiden wordt ingeleverd en afgevoerd.

Waarom is een schoon hotel zo belangrijk?

Als er iets is wat gasten zich herinneren van uw hotel, is of het er schoon en netjes is. Een hotelkamer moet smetteloos schoon zijn, met een strak opgemaakt bed en glimmend sanitair. Een goede beleving zorgt dat gasten de volgende keer sneller weer voor uw hotel kiezen. DCA Dienstverlening regelt dit graag voor u. Het uitbesteden van uw hotel schoonmaak scheelt u veel zorgen. U weet namelijk dat het goed gebeurt, door schoonmaakspecialisten die weten waar ze op moeten letten. Zo kunt u zich 100% op uw gasten richten.

Schoonmaak tegen een scherp tarief

DCA Dienstverlening verzorgt uw hotel schoonmaak tegen een scherp tarief. Tijdens een eerste gesprek bespreken we uw wensen en brengen we deze in kaart. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan stellen we een werkplan samen dat volledig aansluit bij de schoonmaakbehoeften van uw hotel. Daarbij hanteren wij een uiterst gunstig tarief. DCA Dienstverlening levert hotel schoonmaak op maat van hoge kwaliteit. Zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Waarom DCA Dienstverlening?

  • Werkschema’s op maat voor een effectieve hotel schoonmaak
  • Flexibele werktijden, die naadloos aansluiten bij uw schoonmaakbehoeften
  • Gastvrije medewerkers met een professionele en vriendelijke houding
  • Scherpe tarieven

Hotel schoonmaak als uitdaging

DCA Dienstverlening tilt professioneel schoonmaken naar een hoger niveau. Onze medewerkers gaan altijd voor het beste resultaat. Ze hebben de benodigde kennis om uw hotel schoonmaak op deskundige wijze aan te pakken. Bovendien werken zij in een hoog tempo, waarbij ze in korte tijd veel werk verzetten. Een groot aantal kamers schoonmaken voor nieuwe gasten in een paar uur tijd, vinden wij een mooie uitdaging. Ook de algemene ruimten en de ramen worden door DCA op efficiënte wijze gereinigd.

Schoonmaak van uw hotel uitbesteden?

Wilt u uw hotelschoonmaak uitbesteden? Neem dan snel contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen een dag weet u al wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zorgen graag voor een zorgvuldige schoonmaak van uw hotel, zodat uw gasten meer dan tevreden zijn. Samen creëren we een gastvrije omgeving, die schoon is tot in de kleinste details. DCA Dienstverlening combineert kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 12 jaar ervaring in de schoonmaakbranche weten wij als geen ander hoe we uw hotel kunnen laten stralen.