Graffiti verwijderen

Hardnekkige graffiti laten verwijderen

Graffiti verwijderen van uw huis, winkel of welk ander eigendom dan ook? Wij zijn het er allemaal wel over eens dat graffiti een prachtige vorm van kunst is, maar niet als het door kwajongens ongevraagd op uw pand is gekomen. Het is nooit fijn om te zien dat iemand graffiti heeft gespoten op uw eigendom. Wat nog vervelender is, is het feit dat het niet makkelijk is om weg te halen. Wij zijn er voor u om dit probleem op te lossen. Met de nieuwste technologie verwijderen we de graffiti en beschermen we de muur met een anti-graffiti coating. Dat beschermt de muur op lange termijn en maakt het onderhoud gemakkelijker.

Methodes graffiti verwijderen

Hoe kan ik graffiti verwijderen? Graffiti kan verwijderd worden op verschillende manieren. Het hangt af van welk soort graffiti er is gebruikt en de ondergrond waarop deze gespoten is. Hierin maken we onderscheid in de volgende methodes:

  1. Stoomcleanen
  2. Reinigingsmiddel
  3. Zandstralen

Graffiti verwijderen door stoomcleanen

Als we graffiti verwijderen door middel van stoomcleanen wordt het water verhit tot wel 150 graden. De stoom hiervan wordt door middel van hogedruk tegen de gevel gespoten. Door de hete stoom lost de graffiti op en wordt deze verwijderd van uw gevel. De stoomclean methode is de gemakkelijkste manier om graffiti te verwijderen.

Gebruik van reinigingsmiddel

Graffiti kan ook door middel van reinigingsmiddel verwijderd worden. Wanneer de verf te sterk is om door middel van de stoomclean methode verwijderd te worden, komt reinigingsmiddel te pas. Vaak komt dit omdat er meerdere lagen graffiti over elkaar gespoten zijn. Reinigingsmiddel kan gevolgen hebben op de ondergrond. Daarom moeten wij per ondergrond, zoals hout of ijzer, kijken welk reinigingsmiddel geschikt is. Zo beschermen we de ondergrond en krijgen we het beste resultaat.

Verwijdering door middel van zandstralen

De derde methode is door middel van zandstralen. Met zandstralen voegen wij fijne steentjes of zand toe aan het water. Deze worden vervolgens met de hogedrukspuit tegen het oppervlak gespoten. Door de toevoeging van de steentjes of het zand kunnen wij de hardnekkigste graffiti van de muur verwijderen. Het is belangrijk om dit door een specialist te laten doen, zodat er geen schade ontstaat aan uw ondergrond.

Anti graffiti coating

Net uw muur, huis of winkel graffiti-vrij gemaakt? Het zou zonde zijn als dit binnenkort weer vervuild is. Daarom bieden wij na het verwijderen van de graffiti aan om de gevel te beschermen tegen graffitispuiters. Dit doen we door middel van een anti-graffiti coating. Dit is een speciale coating die een beschermlaag aanbrengt op uw muur en ervoor zorgt dat de graffiti niet in de bakstenen trekt. De graffiti kan vervolgens makkelijk verwijderd worden met een borstel en warm water.

Graffiti laten verwijderen

Wanneer u ons inschakelt om graffiti of verf te laten verwijderen zullen wij altijd eerst kijken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. We gebruiken voor het schoonmaken altijd de apparatuur van Meclean Steam Plus. Deze apparatuur maakt het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlak te voorzien van een schoonmaakbeurt. De apparatuur werkt door middel van verhit water in een hogedrukspuit. De hitte en de krachtige straal zorgt voor een combinatie die geweldige resultaten geeft. U hoeft dus echt niet meer bang te zijn voor vuil op de gevel. Wanneer wij er met de hogedrukspuit overheen zijn gegaan zal er niets meer te bekennen zijn, ook de overgebleven verf zal geheel verwijderd zijn van de gevel of van de muur. Zo kunt u weer genieten van een prachtig aanzicht!

Plan die prachtige schoonmaakbeurt

Wilt u nou ook graag weer een schone gevel en een mooi aanzicht hebben? Maak dan direct een afspraak via onze website of neem contact op voor het stellen van vragen. Wij helpen u graag persoonlijk verder naar het beste resultaat!

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren.

Actief in diverse branches

Wij zijn actief in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaak, stukadoors branches etc.

Diverse gerenommeerde klanten

Wij hebben diverse gerenommeerde hotels en restaurants, zoals Van der Valk, Hotel L’Europe en anderen als klant.Geheel vrijblijvend


Advies + offerte

Overweegt u gebruik te maken van een van onze diensten?
Aarzel niet en maak gebruik van de vrijblijvende indicatie van kosten.

Offerte aanvragen
Call Now Button