Gevelreiniging

Professionele gevelreiniging bij DCA

Een prachtig stralende gevel trekt klanten aan en laat professionaliteit zien. Laat het aantrekkelijk zijn voor mensen om eens binnen te kijken en wees weer trots op uw woning of pand! Om een woning er weer als nieuw uit te laten zien maken wij gebruik van de nieuwste technologie. Met de duurzame Steamplus is het voor onze specialisten iedere keer weer een genot om bijna nieuwe gevels tevoorschijn te halen. Onze klanten zweren bij de duurzame oplossing, wilt u ook weer zo’n mooie gevel? DCA maakt het waar!

Gevelreiniging voor meer professionaliteit

De gevel krijgt flink wat te verduren in de wind, regen en zon van het Hollandse klimaat. Dat zorgt voor aanslag op de gevel. Dat geeft niets, maar als het te lang blijft zitten kan het aanzicht er niet aantrekkelijker op worden en het materiaal wordt aangetast. Wij weten hoe belangrijk dat aanzicht is, want met klanten als hotels en restaurants is het bewezen dat het schone aanzicht een positief effect op de gasten en klanten heeft. Een vervelende klus om zelf uit te moeten voeren, maar voor ons des te leuker! Geef het bedrijf een professionele uitstraling en geniet van de vele voordelen van gevelreiniging.

Betrouwbare en langdurige samenwerking voor gevelreiniging

Als u de keus heeft gemaakt de gevelreiniging uit te besteden, wilt u er natuurlijk wel vanuit kunnen gaan dat het goed gebeurt. DCA heeft met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat ervoor nodig is om het mooiste resultaat neer te zetten. Daarnaast zult u er totaal geen hinder aan beleven, want zorgen dat we met regelmaat langskomen om het mooie resultaat te onderhouden. Zo hoeft u er niet eens meer aan te denken en nemen wij alle zorgen uit handen. Kunt u genieten van het schone uitzicht!

Methodes voor gevelreiniging

Afhankelijk van het type vuil en de staat van de gevel, kunnen we verschillende methodes toepassen voor de gevelreiniging. Denkt u bijvoorbeeld aan: Zandstralen, hogedrukreiniging, stoomreiniging en chemische reiniging. Naast het reinigen van uw gevel komt er ook onderhoud bij kijken. De gevel wordt daarom geïmpregneerd. Muur impregneren raden wij altijd aan bij onze klanten, want dit bevordert het resultaat op de lange termijn. Heeft u problemen met hardnekkige vervuiling of verf of graffiti? Geen probleem, hier zijn wij ook gespecialiseerd in. Voor meer informatie kunt ons hierover bellen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren.

Actief in diverse branches

Wij zijn actief in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaak, stukadoors branches etc.

Diverse gerenommeerde klanten

Wij hebben diverse gerenommeerde hotels en restaurants, zoals Van der Valk, Hotel L’Europe en anderen als klant.Geheel vrijblijvend


Advies + offerte

Overweegt u gebruik te maken van een van onze diensten?
Aarzel niet en maak gebruik van de vrijblijvende indicatie van kosten.

Offerte aanvragen
Call Now Button